Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Tehlikeli sınıftaki fiilyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı dizi otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı mümkün.

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili perese önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma sağlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Özellikle alıngan ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı birinci sınıf esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

üste yangın kapıları özelliklerinden bir vesair önemli olanı da hırslerle ortaya çıhun zehirleme özelliği bulunan gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son perese kaliteli olmalıdır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

 Işlevsel başüstüneğu denli tezyinî tasarımlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedili çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yaraşır olarak imal edilme Yangın Çıkış Kapısı seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page