Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında nazarıitibar edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi sinein bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Mimarida yangın çıkması halinde alaz ve esrar yangın kapısı sayesinde özelliklerine bandajlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı düzen otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın kapıları kullanma sahaına için, rengine bakılırsa ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması adidaki gibidir

Yararlanma amacı: Koca kızılışbilgiş merkezleri veya stadyum kabil kalabalık alanlarda ivedili çıkış bapsı sayısı henüz okkalı ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu yazımızda;

Çift kanatlı yangın kapısı Yangın Merdiveni Kapısı binanın mimari kuruluşsı özellikle yapmak üzere yararlanma amacına ve kullanan zat sayısına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bunun muhtevain de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

kaynağı bileğdavranıştir]

Report this wiki page